Maatkleding

Op zoek naar een uniek kledingstuk? Eindelijk een jasje op maat met een perfecte pasvorm? Heeft u verschillende maten voor blouses en rokken en zou je ook zo graag eens een goed passende jurk willen? Laat dan een kledingstuk op maat maken bij Op Maat!

Ik naai in opdracht jouw maatkleding. Eerst worden jouw maten genomen en een paslijf/pasbroek/pasrok gemaakt. Na de eerste doorpas worden de wijzigingen doorgevoerd. Indien nodig volgt nog een tweede passessie. Op deze basis kan het gewenste kledingstuk worden gemodelleerd.

De kosten voor een pasmodel, inclusief maatnemen en één keer afpassen bedragen € 125,00. Dit is een éénmalig bedrag en kan voor meerdere kledingstukken gebruikt worden.

De kosten voor een kledingstuk zijn op aanvraag, omdat dit sterk afhankelijk is van jouw wensen, de details en de soort stof.

Met een bestaand (confectie) patroon kan ook een kledingstuk genaaid worden. De eventuele aanpassingen van dit patroon zullen in rekening worden gebracht.

Het is soms moeilijk om de juiste stof te kiezen voor een bepaald kledingstuk. Als je wilt, ga ik mee om samen de stof te kopen.